praktijk informatie

Alle logopedisten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en lid van de NVLF. 

Door het volgen van scholingen, cursussen en deelname aan kwaliteitskringen zorgen wij ervoor dat we allemaal de juiste expertise hebben om iedere cliënt zo goed mogelijk te helpen.
In de ruim vijfjarige samenwerking zijn wij persoonlijk gegroeid, maar ook onze praktijk is uitgebreid met mooie nieuwe locaties.

behandeling

Hoofdlocatie

Onze hoofdlocatie bevindt zich op de Willem Lodewijklaan 58, 3136 BT te Vlaardingen.

Naast deze locatie hebben wij nog enkele nevenvestigingen. Kijk hiervoor bij de contactpagina.

U kunt bij onze praktijk terecht voor alle logopedische behandelingen voor kinderen en volwassenen. Ook geven wij behandelingen aan huis voor kleine kinderen (preverbale logopedie) en volwassenen die niet mobiel genoeg zijn om naar de praktijk te komen.

Tijdens de eerste afspraak zullen al uw gegevens doorgenomen worden. Neem dan ook een pasje van de zorgverzekering, een legitimatiebewijs en een verwijzing van de huisarts mee. Daarna volgt een vragenlijst over de klacht en zo nodig onderzoek om de ontwikkeling in kaart te brengen. Als dit is afgerond bespreken we de mogelijkheden en zal logopedische behandeling starten. Een behandeling duurt maximaal 30 minuten en over het algemeen wordt er verwacht dat er thuis geoefend wordt. Dit neemt vaak 10 minuten per dag in beslag.

vergoeding

Logopedie zit in het basispakket van de zorgverzekering. Logopediepraktijk Vlaardingen heeft met alle zorgverzekeraars contracten zodat u altijd bij ons terecht komt. Vanaf 18 jaar gaan de behandelingen eerst van uw eigen risico af. Informeert u zelf hoeveel de logopedische behandelingen kosten bij uw zorgverzekering, dan weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

afmelden

Het kan zijn dat er een keer iets tussenkomt en dat een afpsraak niet door kan gaan. Geef dit zo snel mogelijk door aan de behandelend logopedist, in ieder geval 24 uur voor de behandeling plaatsvindt.  Komt u niet op de afspraak zonder het te vermelden of belt u vlak van te voren af? Dan moet u de behandeling zelf vergoeden.

Praktijkregels

Onder het kopje "links" op deze site vindt u bij belangijke documenten de praktijkregels. Ook vindt u hier informatie over de betalingsvoorwaarden en de klachtenregelingen. Heeft u hier vragen over? Stel ze gerust aan uw logopedist.

Alle logopedisten zijn ingeschreven en aangesloten bij:

NVLF

NVLF

kwaliteitsregister paramedici

DTL

010-4749363

info@logopediepraktijkvlaardingen.nl